yvonnekjellsson i fet grön text

Livets väg

Jag har gjort en lång resa och jag har varit med om mycket, varav en del har varit riktigt tufft. Jag har även provat många metoder och verktyg för att hantera livet, mig själv och allt som händer. Det som har hjälpt mig allra bäst är mindfulness. För att på bästa sätt kunna förmedla detta till andra, utbildade jag mig till mindfulnessinstruktör, på Mindfulnesscenter. På deras hemsida kan du läsa mer om utbildningar och forskningsresultat, med mera.

Moments of Balance

Det enda vi har på riktigt är NU och vi kan bara vara på en plats åt gången, HÄR. Men hur ofta är vi inte på väg någon annanstans i våra tankar? Och hur mycket av det som pågår nu och här, missar vi då? Jag behöver själv påminna mig, ofta. I den andan och inspirerad av erfarenheter och minnen från otaliga grupper som jag har arbetat med, har jag skapat Moments of Balance ~ Sommarkursen och Moments of Balance ~ Julkalendern.

Sommarkursen pågår under sju dagar. Varje morgon delar jag med mig av en video med en enkel mindfulnessövning, att praktisera under dagen. På kvällen möts vi en stund on line (frivilligt såklart) och delar våra erfarenheter av dagens övning. Vi brukar ta det lite som det kommer men ofta blir det lite prat och en kort meditation, som jag leder. För aktuell information och anmälan, se här till höger.

Julkalendern består av temadagar, till exempel "tacksamma tordag" och "lata lördag". Varje morgon delar jag en video i vår Facebook- grupp med en enkel övning/uppgift att ta med in i livet och vardagen. Syftet är att skapa förutsättningar för oss att stanna upp en stund och ta hand om oss själva (också) i december, som ofta är fullt av förväntningar från både oss själva och andra. För aktuell information och anmälan, se här till höger.

foto på skutan Björnsund

Sommarkursen 2024

Den 6 -12 juli kör vi. Priset är (som förut), 70 magiska kronor. Du anmäler dig på mejl (nedan). Jag svarar med bekräftelse och Swishnummer. När det närmar sig, får du ett nytt mejl med länk till Facebookgruppen. Varmt välkommen! Anmälan till Moments of Balance ~ Sommarkursen